Συχνές Ερωτήσεις

Κάνετε “κλικ”, πάνω δεξιά στην οθόνη, όπου εμφανίζεται η καρτέλα «Ο Λογαριασμός μου» και επιλέγετε «Είσοδος/Εγγραφή».  Συμπληρώνεται Όνομα, Επώνυμο, μία διεύθυνση email και έναν κωδικό πρόσβασης τον οποίο για λόγους ασφαλείας θα χρειαστεί να καταχωρήσετε δύο φορές.  Κάνετε “κλικ” στην επιλογή «Αποδέχομαι την πολιτική Απορρήτου» και προαιρετικά την επιλογή «Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter», αν θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα της σελίδας και τις προσφορές που τρέχουν. Τέλος πατάτε το πλήκτρο «Εγγραφή» και είστε έτοιμοι!


*Συστήνουμε πάντα, προτού συμφωνήσετε με την Πολιτική Απορρήτου να την διαβάσετε, κάνοντας “κλικ” στο μικρό αγγλικό “ i ”.

Κάνετε “κλικ” πάνω δεξιά στην οθόνη, όπου εμφανίζεται η καρτέλα «Ο Λογαριασμός μου» και επιλέγετε «Είσοδος/Εγγραφή».  Αριστερά, στο πλαίσιο της σύνδεσης, συμπληρώνετε το email και τον κωδικό σας και κάνετε “κλικ” στην «Είσοδο».

Κάνετε “κλικ” πάνω δεξιά στην οθόνη, όπου εμφανίζεται η καρτέλα «Ο Λογαριασμός μου» και επιλέγετε «Είσοδος/Εγγραφή».  Στο αριστερό πλαίσιο, θα βρείτε την επιλογή «Ξεχάσατε τον κωδικό;».  Την επιλέγετε και θα μεταβείτε στην σελίδα ανάκτησης του κωδικού σας.  Συμπληρώνετε το email που είχατε καταχωρήσει και θα σας αποσταλούν άμεσα σε αυτό, οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού σας.

Κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας και κάνετε “κλικ” στην επιλογή «Ο Λογαριασμός μου». Επιλέγεται το πλαίσιο «Αλλαγή του Κωδικού Πρόσβασης». Θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τον τρέχοντα κωδικό και έπειτα δύο φορές τον νέο και να πατήσετε αποθήκευση.

Μέσα στον λογαριασμό σας θα βρείτε την επιλογή «Προβολή ή Τροποποίηση του Λογαριασμού μου». Από εκεί, μπορείτε να καταχωρήσετε εφάπαξ όλα τα απαραίτητα στοιχεία  σας και να τα αποθηκεύσετε ώστε να είστε έτοιμοι για μελλοντικά.  Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία σας, ανά πάσα στιγμή. 

Μπορείτε πάντα να επισκέπτεστε την σελίδα μας ανώνυμα, χωρίς να δώσετε κανένα στοιχείο. Σε αυτή την περίπτωση όμως, δεν θα μπορείτε να απολαύσετε κάποιες από τις υπηρεσίες μας, όπως η παραγγελία. Εάν διστάζετε, μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου ή τους Όρους Χρήσης για να δείτε πως διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.