Πολιτική Απορρήτου - Cookies

Πολιτική Απορρήτου

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τους παρόντες όρους και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού, όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο και των παρόντων όρων χρήσης.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως βασικούς σκοπούς:
- την εύρυθμη κι αποτελεσματική εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα
- την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος

 Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά και μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και άρτια εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και για τους καθορισμένους και νόμιμους σκοπούς και υποβάλλονται σε σύννομη και θεμιτή επεξεργασία κατά τρόπο συμβατό προς τους σκοπούς αυτούς, καθώς συνάδουν με την αρχή της αναλογικότητας (Άρθρο 5 παρ. 1 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται με τη δική σας σύμφωνη γνώμη και μόνο και αφορά αποκλειστικά τη διαδικασία ολοκλήρωσης των σκοπών λειτουργίας της παρούσας ιστοσελίδας και του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ediametros.gr διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα όσο καιρό είναι ο/η Πελάτης ενεργός, σε περίπτωση δε αδράνειάς του και μη συναλλαγής του με το κατάστημά μας διατηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών, η δε εκκαθάριση θα γίνεται κάθε Ιανουάριο  ανεξαρτήτως της ημερομηνίας συλλογής των προσωπικών δεδομένων του πελάτη.

         

To ediametros.gr δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προώθησης ή/και επικοινωνίας, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον GDPR.

 

Tο ediametros.gr δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων/προσωπικών δεδομένων και της ηλεκτρονικής μας  επικοινωνίας χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Ειδικότερα, λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα και πρόσφορα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας, όπως λ.χ. διαβάθμιση πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα, ασφάλεια των χώρων που τηρείται φυσικό αρχείο προσωπικών δεδομένων, καταστροφή όλων των εγγράφων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, ώστε να μην είναι δυνατή η άντληση οποιασδήποτε πληροφορίας.

Εντούτοις, το ediametros.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και δεν ευθύνεται για την οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη, ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

Όποτε επιλέγετε, είτε μέσα από τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας, είτε μέσα από τη διαδικασία τηλεφωνικής παραγγελίας να μας γνωστοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή/και τον αριθμό κινητού σας τηλεφώνου, ή οποιαδήποτε άλλο προσωπικό σας δεδομένο, επιλέγετε ταυτόχρονα τη χορήγηση και τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το ediametros.gr  ποτέ δεν θα κάνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άλλους πέρα από τους αναφερόμενους στο παρόν κείμενο. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι για το ediametros.gr απολύτως ιερά κι επιθυμούμε να λειτουργούν αποκλειστικά προς δικό σας όφελος και με σεβασμό στην ατομικότητά σας και στην ελευθερία επιλογών σας.

Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορά το υποκείμενο των δεδομένων καθώς επίσης και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία και καταγγελίας σε εποπτική αρχή (σύμφωνα με τους ορισμούς των άρθρων 13 έως 20 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Κάθε χρήστης μπορεί επιπλέον να ζητήσει τη φορητότητα (σύμφωνα με τη δυνατότητα που σας δίνει ο Κανονισμός 2016/679 GDPR)  των προσωπικών του δεδομένων. Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο επεξεργασίας, που ορίζεται κατωτέρω.

 

Κάθε χρήστης έχει επίσης δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του ανά πάσα στιγμή με αποστολή mail στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων  (Άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Υπεύθυνος επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων είναι ο Τριαντάφυλλος Μπουσπουράνος, τηλέφωνο επικοινωνίας 23920 62345 και email επικοινωνίας  info@ediametros.gr

Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις. Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση του καταστήματός μας, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

 
Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας;
 
Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέξαμε, όπως αυτοί αναφέρθηκαν παραπάνω και για όσο καιρό κρατάτε ανοιχτό τον λογαριασμό σας στον ιστότοπο μας. Κάποια δεδομένα ωστόσο, τα οποία κυρίως αφορούν αγορές προϊόντων, μπορεί να διατηρηθούν παραπάνω, ώστε να συμμορφωνόμαστε με την φορολογική και την εμπορική, ισχύουσα νομοθεσία. 
Με το πέρας αυτής της περιόδου τα δεδομένα αυτά είτε διαγράφονται πλήρως από το σύστημά μας, είτε διατηρούνται ανώνυμα, ώστε να χρησιμοποιηθούν, με μη αναγνωρίσιμο πλέον τρόπο, σε στατιστικές αναλύσεις και για λόγους επιχειρηματικού προγραμματισμού.   
 
 
 
Ποια είναι τα δικαιώματά σας;
 
Έχετε δικαίωμα να:
 
Ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε πως τα επεξεργαζόμαστε νομίμως.
 
Ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, αν τυχόν είναι ελλιπή ή ανακριβή, αν και ίσως χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των νέων δεδομένων προτού προβούμε σε οποιαδήποτε τροποποίηση.
 
Ζητήσετε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, όταν δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να συνεχίζουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Επίσης μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα όταν έχετε, επιτυχώς, κάνει χρήση του δικαιώματός σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (βλ. παρακάτω), εφόσον τα έχουμε επεξεργαστεί με παράνομο τρόπο ή είμαστε υπόχρεοι από τον νόμο να τα διαγράψουμε για άλλους λόγους. 
 
*Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι μπορεί να μην είμαστε πάντα σε θέση να συμμορφωνόμαστε με το αίτημά σας για διαγραφή, για συγκεκριμένους νομικούς λόγους που θα σας ανακοινωθούν, κατά περίπτωση, κατά την υποβολή της αίτησής σας.
 
Αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων -εάν δεν υπάρχει νόμιμος λόγος που την επιτάσσει- εφόσον υπάρχει κάτι που αισθάνεστε ότι προσβάλλει τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας. 
 
Ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στα ακόλουθα σενάρια: (α) αν θέλετε να καθορίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων, (β) όπου η χρήση των δεδομένων είναι παράνομη, αλλά δεν θέλετε να τα διαγράψουμε εντελώς, (γ) όταν χρειάζεστε να διατηρούμε τα δεδομένα, ακόμη και αν δεν τα απαιτούμε πλέον, καθώς τα χρειάζεστε, για να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε νομικές αξιώσεις, ή (δ) έχετε αμφισβητήσει τη χρήση των δεδομένων σας, αλλά πρέπει να επαληθεύσουμε αν έχουμε νόμιμους λόγους που να μας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιήσουμε.
 
Ζητήσετε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτους. Θα παρέχουμε σε εσάς ή σε υπηρεσία τρίτου που έχετε επιλέξει τα προσωπικά σας δεδομένα σε μία ευρέως χρησιμοποιούμενη, αναγνώσιμη, ηλεκτρονική μορφή. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες τις οποίες αρχικά έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιήσουμε ή για πληροφορίες που χρησιμοποιήσαμε για εκτέλεση σύμβασης μεταξύ εμάς και εσάς.
 
Ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή, για μελλοντική επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, στις περιπτώσεις όπου αυτή θεωρείται απαραίτητη από εμάς. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ωστόσο, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.
 
Το εφαρμοστέο Δίκαιο, σε σχέση με τα άνωθι αναγραφόμενα, είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.
 
Τα αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.
 
Καταγγελία μπορείτε να υποβάλλετε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο/δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
 
Εάν υπάρξουν αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας, θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας την επικαιροποίηση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο.
 
Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.
 
 
 
Επικοινωνία
 
Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με την πολιτική αυτή ή τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@alkermes.gr . 

Αυτόματα Καταγεγραμμένες Πληροφορίες

Ο διακομιστής (web server) του ediametros.gr με βάση την κατασκευαστική του προδιαγραφή και σύμφωνα με τα ισχύοντα αποδεκτά στο διαδίκτυο, καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες. Οι λόγοι της καταγραφής σχετίζονται με:

- έγκαιρη διάγνωση κι αυτόματη επίλυση προβλημάτων

- συλλογή δημογραφικών πληροφοριών

- επιτυχής διαχείριση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος

Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το ηλεκτρονικό κατάστημα, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

 

Cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης των χρηστών.

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που o εξυπηρετητής ιστού αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες.

Τα cookies της ιστοσελίδας μας διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:

    1. Αναγκαία cookies - cookies λειτουργικότητας: Είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας και τη βελτίωση της χρηστικότητάς της.

    2. Στατιστικά cookies: Μας βοηθούν να κατανοήσουμε τον τρόπο που οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τις σελίδες, συλλέγοντας ανώνυμες πληροφορίες. Για παράδειγμα, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ποιες σελίδες επισκέπτονται οι χρήστες συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος.

    3. Cookies Προώθησης - Marketing Cookies:  Διευκολύνουν την εμφάνιση διαφημίσεων που είναι πιο ενδιαφέρουσες και ελκυστικές για κάθε χρήστη.

 

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, έχουν οριστεί οι παρακάτω δυνατότητες/λειτουργίες για τους χρήστες:

    1. Εμφάνιση αναδυόμενου πλαισίου (pop-up) για την επιλογή των επιθυμητών cookies.

    2. Ξεκάθαρη κατηγοριοποίηση και αναφορά των κατηγοριών cookies που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα 

    3. Δυνατότητα του χρήστη/επισκέπτη -με κουμπί- να διαβάσει για τα cookies (τι είναι, τι κάνουν, πού χρησιμεύουν) προτού να δώσει τη συγκατάθεσή του.

    4. Η συγκατάθεση δίνεται με σαφή, θετική ενέργεια από τον χρήστη/επισκέπτη, ο οποίος καλείται να κάνει την επιλογή του και να την επιβεβαιώσει.

    5. Σε περίπτωση που ο χρήστης/επισκέπτης για τον οποιονδήποτε λόγο και με τον οποιονδήποτε τρόπο, συνεχίσει την πλοήγησή του χωρίς να έχει κάνει καμία επιλογή, θεωρείται αυτομάτως ότι έχει αποδεχτεί μόνο τα αναγκαία για τη λειτουργία του site cookies. 

    6. Στην επιλογή απόρριψη όλων, εξυπακούεται πως τα αναγκαία cookies, κατά τρόπο σύννομο με τις ισχύουσες διατάξεις, παραμένουν και ο χρήστης δεν αποκλείεται από την πλοήγηση ή καμία ζωτικής σημασίας λειτουργία του Site. 

    7. Μετά την αποδοχή, ο χρήστης μπορεί -πέραν των ρυθμίσεων του φυλλομετρητή – να επέμβει και πάλι και να αλλάξει την επιλογή του, μέσα από τη σελίδα “Πολιτική Απορρήτου – Cookies” ανασύροντας εκ νέου το αναδυόμενο παράθυρο (pop-up).

 

Παρακάτω παρατίθεται Πίνακας με τα σημαντικά χαρακτηριστικά των Cookies-Μηχανισμών καταγραφής που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπο. 

Κατηγορία

Περιγραφή

Υπηρεσία

Διάρκεια

Αναγκαία cookies

Είναι αναγκαία για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας, την πραγματοποίηση σύνδεσης και την δημιουργία λογαριασμού χρήστη. Για τον λόγο αυτό είναι πάντα ενεργοποιημένα.

Cookie consent
Απαραίτητο για την αποθήκευση των επιθυμητών επιλογών επισκέπτη για την χρήση cookies.

365 Μέρες

 

 

Session cookie
Ειδικό cookie συστήματος με σκοπό την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση του χρήστη στον ιστότοπο και την ολοκλήρωση των παραγγελιών.

Οσο έχετε ανοιχτό τον browser

 

 

Google maps

Για τη λειτουργία της εμφάνισης χαρτών μέσω της υπηρεσίας Google Maps.

365 Μέρες

 

 

 

 

Στατιστικά Cookies

Αφορούν την συλλογή πληροφοριών που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε τον τρόπο χρήσης του ιστότοπού μας από τους επισκέπτες, και βοηθούν στο να βελτιώσουμε τη λειτουργία, τη δομή και το περιεχόμενό του. Συλλέγονται στοιχεία όπως είναι η διεύθυνση IP, διάφορες δημογραφικές πληροφορίες κ.α.

Google Analytics
Συλλέγονται αποτελέσματα επιδόσεων και χρήσης του ιστότοπου από τους επισκέπτες μας, με σκοπό την βελτίωση του περιεχομένου και της ταχύτητας φόρτωσης.

365 Μέρες

 

 

Skroutz Analytics

Συλλέγονται πληροφορίες για την εξαγωγή χρήσιμων στατιστικών σχετικά με τις πωλήσεις και την απόδοση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

365 Μέρες

 

 

 

 

Marketing Cookies

Αφορούν την προσαρμογή διαφημιστικού περιεχομένου (cookies στόχευσης διαφήμισης), ώστε να αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης βοηθούν στο να εκτιμήσουμε το κατά πόσο αποτελεσματικές είναι οι διαφημιστικές μας καμπάνιες.

Google Ads
Συλλέγονται στατιστικά διαφημίσεων, με σκοπό τη βελτίωση της στόχευσης μέσω παροχής συναφών διαφημιστικών μηνυμάτων.

365 Μέρες

 

 

Facebook Pixel
Συλλέγονται στατιστικά επισκεψιμότητας και δημογραφικών στοιχείων των επισκεπτών, με σκοπό την βελτιστοποίηση εμφάνισης στοχευμένου διαφημιστικού περιεχομένου.

365 Μέρες

 

 

AddThis
Ειδικό cookie απαραίτητο για ενδεχόμενες λειτουργίες εκτύπωσης/αποστολής/κοινοποίησης του περιεχομένου οποιασδήποτε σελίδας του ιστότοπου.

365 Μέρες

 

 

Contact Pigeon

Συλλέγονται πληροφορίες που χρησιμεύουν στην προώθηση διαφημιστικού περιεχομένου καθώς και την εμφάνιση σχετικών με τη χρήση μηνυμάτων εντός και εκτός της πλατφόρμας.

365 Μέρες

 

 

Facebook Messenger

Ειδικό cookie για την εφαρμογή λειτουργιών αλληλεπίδρασης επισκέπτη με Facebook.

Οσο έχετε ανοιχτό τον browser

 

 

Απενεργοποίηση/Διαγραφή Cookies

Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για το σύστημα του υπολογιστή σας ή για τα αρχεία σας. Μπορείτε βέβαια να απενεργοποιήσετε τα cookies χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση στο φυλλομετρητή σας που σας επιτρέπει να αρνείστε τη ρύθμιση ορισμένων cookies. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας για να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies (συμπεριλαμβανομένων των βασικών cookies) ενδεχομένως δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα σημεία του ιστότοπου μας ή σε άλλους ιστότοπους που τυχόν επισκέπτεσθε.

Απενεργοποιώντας ένα cookie ή μια κατηγορία cookies δεν διαγράφετε το cookie από τον φυλλομετρητή σας. Θα πρέπει να προβείτε σε αυτή την ενέργεια, ξεχωριστά, στον φυλλομετρητή σας.


Έχετε τη δυνατότητα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, ή την εκ νέου επιλογή των κατηγοριών cookies που αποδέχεστε κάνοντας "κλικ" εδώ  . Αφού το κάνετε, ανανεώστε τη σελίδα σας και το αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί για να επιλέξετε από την αρχή τις κατηγορίες των Cookies που αποδέχεστε.